BIERSOORTEN

Geen smaek zo zoet als 'a

Mug of Bitter' doet.


Barend's Ale - een historisch bitter in een nieuw jasje


Ja mensen, het is zover. Oude tijden herleven. Niet alleen omdat de terrassen en café's weer open mogen maar ook op biergebied. Anders dan gepland, maar niet minder groots presenteren wij op Zaterdag 6 Juni Barend's Ale. Een nieuwe naam, maar een historisch authentiek Middelburgs bier. Geen gerommel met een verzonnen recept met een historisch etiket erop. 


Barend Midavaine heeft vorig jaar het Bockeriejer festival gewonnen. De winnaar mag in de Stadsbrouwerij Middelburg naar eigen recept een bier brouwen en hier een naam aan geven. Het is Barend’s Ale geworden. Een 'ordinary bitter', gebrouwen naar het recept van het bitter dat we in betere tijden allemaal in De Mug dronken. 


De presentatie is Zaterdag 6 Juni om 17:00 uur en daarna kunnen jullie op ons terras en proeflokaal van dit heerlijke bitter genieten. Graag tot ziens in de Stadsbrouwerij van Middelburg.

En welke heb jij nog niet

geproefd?


Al onze Hosternokke en StadsBieren op een rijtje

Jacco en Marja de Wee

Zeeuwse brouwers, internationale fanclub

Stadsbrouwerij Middelburg heeft in vier jaar tijd een biermerk gebouwd! Topbieren uit eigen brouwerij waarvan je een tweede glas bestelt. Ons uitgangspunt is productbeleving, klein blijven en pure eigenwijsheid. Bier brouwen is méér dan alleen hip, tattoo en een baard! Het is een ambacht!

Brouwen in opdracht

Wil je je eigen bier? Er zijn verschillende mogelijkheden:

 

  • Relatiegeschenk met eigen etiket of papierwikkel
  • Bier met eigen label voor je café of restaurant
  • Eindejaarscadeau voor je medewerkers met eigen wikkel

 

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en om voorbeelden te bekijken.

Er zit altijd wel een leuk idee voor je bij! Laat je verrassen!

StadsBrouwerij Middelburg

Korte Geere 17
4331 LE, Middelburg

+(31) 6 8107 9149