AGENDA

Barend's art

Zaterdag, 6 juni 17:00


'Barend Midavaine is a legend' en behoeft geen verdere introductie..., maar wat niet iedereen weet is dat Barend ook kunstschilder is.


Met de Corona-heropening van het proeflokaal en terras van de StadsBrouwerij zetten we Barend in de spotlights. Vanaf zaterdag 6 Mei presenteert de StadsBrouwerij kunst van Barend Midavaine aan De TalentMuur


Opening van de expositie en proeverij door meesterbrouwer Jacco de Wee en curator Rob Marinissen.


Zet het in je agenda!!!

Barend's Ale

Zaterdag, 6 juni 17:00

Barend Midavaine heeft vorig jaar het Bockeriejer festival gewonnen. De winnaar mag in de Stadsbrouwerij Middelburg naar eigen recept een bier brouwen en hier een naam aan geven. Het is Barend’s Ale geworden. Een 'ordinary bitter', gebrouwen naar het recept van het bitter dat we in betere tijden allemaal in De Mug dronken. 


De presentatie is Zaterdag 6 Juni om 17:00 uur en daarna kunnen jullie op ons terras en proeflokaal van dit heerlijke bitter genieten. Graag tot ziens in de Stadsbrouwerij van Middelburg.

Hosternokke vs. Corona

Maandag, 1 juni 12:00

Hosternokke, wij zijn er klaar voor! Maandag, 2e Pinksterdag, gaan we open om 12.00 uur! Komt dat zien - ons eigen terras plus een extra terras van Dus Toch tot onze beschikking! Laat de zon maar komen!

StadsBrouwerij Middelburg

Korte Geere 17
4331 LE, Middelburg

+(31) 6 8107 9149