AGENDA

Anne: live in de brouwerij

Zondag, 4 oktober 15:30


De Stadsbrouwerij is weer helemaal open en op 4 oktober helpt zangeres Anne om leven in de Stadsbrouwerij te brengen met een breed repertoire binnen Pop, Rock, Blues, Ballads en Swing muziek.


Al sinds haar 17de is deze dame, verknocht aan zingen en met bandjes in de weer. Naast dat ze in diverse bands actief is, treedt ze ook “solo” op. 


Muziek, kunst en een nieuw biertje. Hosternokke, dat zijn wel drie redenen om 4 oktober in je agenda te zetten.


Wel reserveren!

Krimo Erra: uit het hart

Zondag, 4 oktober 15:00

Opening met nieuw talent aan De TalentMuur


Krimo Erra (Casablanca, 1969) is autodidact en begon rond 2005 te schilderen in een periode dat hij afscheid nam van een baan in de jeugdhulpverlening. In zijn beginperiode begon hij met stillevens en landschappen, naast poëzie en beeldhouwwerken. Hij ging langzamerhand abstract werken naarmate hij grotere werken maakte. Hoewel hij onder de indruk is van het werk van schilders als Armando is zijn grootste inspiratiebron muziek - en het laatste werk dat hij zelf gemaakt heeft.


Na een periode waarin hij minder schilderde pakte hij een aantal jaar geleden de draad weer op. Hij zelf zegt daarover: “Ook als je stil staat ontwikkel je je door”. Het was ook een periode waarin hij geïnteresseerd raakte in digitale technieken. Hij schafte een CNC-frees aan waarmee hij zijn panelen aan de hand van computer-ontwerpen kon infrezen en zo een subtiele derde dimensie ging toevoegen aan zijn werk. Ook hier zoekt hij de grenzen vanabstractie op. Het werk van Krimo Erra beweegt zich tussen figuratief en abstract, vaak met een monochroom kleuren-palet en altijd recht uit het hart.

De opening wordt verricht door curator Rob Marinissen.

'Barend Midavaine is a legend' en behoeft geen verdere introductie..., maar wat niet iedereen weet is dat Barend ook kunstschilder is.


Met de Corona-heropening van het proeflokaal en terras van de StadsBrouwerij zetten we Barend in de spotlights. Vanaf zaterdag 6 Mei presenteert de StadsBrouwerij kunst van Barend Midavaine aan De TalentMuur


Opening van de expositie en proeverij door meesterbrouwer Jacco de Wee en curator Rob Marinissen.Barend's art

Zaterdag, 6 juni 17:00


Barend's Ale

Zaterdag, 6 juni 17:00

Barend Midavaine heeft vorig jaar het Bockeriejer festival gewonnen. De winnaar mag in de Stadsbrouwerij Middelburg naar eigen recept een bier brouwen en hier een naam aan geven. Het is Barend’s Ale geworden. Een 'ordinary bitter', gebrouwen naar het recept van het bitter dat we in betere tijden allemaal in De Mug dronken. 


De presentatie is Zaterdag 6 Juni om 17:00 uur en daarna kunnen jullie op ons terras en proeflokaal van dit heerlijke bitter genieten. Graag tot ziens in de Stadsbrouwerij van Middelburg.

Hosternokke vs. Corona

Zaterdag 29 januari 2022

Hosternokke, wij zijn er klaar voor! Zaterdag 29 januari zijn we weer open. Ivm beperkte plaatsen binnen graag reserveren!

StadsBrouwerij Middelburg

Korte Geere 17
4331 LE, Middelburg

+(31) 6 8107 9149 (alleen WhatsApp)